Σπανούλης για Εθνική: «Με ιντριγκάρει να παίξω ξανά στην Εθνική»

Σπανούλης για Εθνική: «Με ιντριγκάρει να παίξω ξανά στην Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή «Pick & Roll» για το αν κάνει σκέψεις να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας ενώ μίλησε και για την αναφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο προς το πρόσωπό τους ως «Κόμπι της Ευρώπης».

Ανέφερε συγκεκριμένα πως, «ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό.

Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για αντέχεις να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη»

Για το σενάριο επιστροφής του στη Εθνική Ελλάδας, «όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, την χώρα μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν. Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X