
O Γιώργος Πατούλης διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
«Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Περιφερειάρχης Αττικής.
Υπενθυμίζουμε πως σήμερα έδωσε το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βγάζει στη σέντρα τον Μαρινάκη: «Χρησιμοποιεί τη Super League για επιδιώξεις του Ολυμπιακού, πήγε στην συνάντηση με τον Καραπαπά! – Δεν θα δεχθούμε ορισμούς Κλάτενμπεργκ»

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ. Αποφασίζει η ΕΕΠ…»

Ο ΠΑΟΚ «ξεγυμνώνει» τον Μαρινάκη: «Κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League – Προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με συναντήσεις του»

Ζόζεφιν: «Τουρλώνεται» και δείχνει το καλογυμνασμένο της κορμί (ΦΩΤΟ)

Πικάντικες αποκαλύψεις από την πρώην σύζυγο του Σκοτ Πίπεν: «Κάναμε σεξ 28 φορές την εβδομάδα – Θα γίνω… Τζόρνταν αν παντρευτώ τον γιο του»