ΠΣΑΠ: Αίτημα για τηλεδιάσκεψη σε Κικίλια, Χαρδαλιά, Αυγενάκη

ΠΣΑΠ: Αίτημα για τηλεδιάσκεψη σε Κικίλια, Χαρδαλιά, Αυγενάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΣΑΠ ανέλαβε και πάλι δράση και με επιστολή του ζήτησε άμεση τηλεδιάσκεψη με τους κυρίους Κικίλια, Χαρδαλιά, Αυγενάκη και με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, ώστε να συζητηθεί το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί στη Super League 2 και τη Football League, που έχουν μείνει ανενεργές εδώ και 9 μήνες.

Ο ΠΣΑΠ ανέλαβε στις 26 Νοεμβρίου 2020 την πρωτοβουλία ώστε να συγκληθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη μεταξύ των φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των αρμόδιων Υπουργείων, με σκοπό να συζητηθεί διεξοδικά το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί στη Super League 2 και τη Football League επειδή για σχεδόν 9 μήνες, από τον περασμένο Μάρτιο, παραμένουν ανενεργές.

Η δραματική καθυστέρηση στην έναρξή τους έχει οδηγήσει στο σημείο «μηδέν» εκατοντάδες συναδέλφους μας, αλλά και εργαζόμενους στις ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό ο Σύνδεσμός μας απέστειλε σχετικό αίτημα στη Super League 1, τη Super League 2/Football League και την ΕΠΟ, ώστε να συζητηθεί εκτενώς με τους κρατικούς φορείς η δραματική κατάσταση που επικρατεί στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες και η εξεύρεση λύσεως. Οι διοργανώτριες αρχές των επαγγελματικών πρωταθλημάτων απάντησαν καταφατικά, όχι όμως και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που για δικούς της λόγους επέλεξε να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.

Λόγω αυτού ο ΠΣΑΠ, η Super League 1 και η Super League 2/Football League απέστειλαν σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2020 επιστολή στον Υπουργό Υγείας κύριο Βασίλη Κικίλια, στον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κύριο Νίκο Χαρδαλιά και στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, ώστε να τεθεί από κοινού επί τάπητος το πώς οι δύο κατηγορίες θα αρχίσουν άμεσα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθεί η Super League 1 και έχει αποδεχθεί στην πράξη ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X