Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ολιβέιρα στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ολιβέιρα στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ»
Photo Credits: INTIME

H Fotospor της Τουρκίας γράφει για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Νέλσον Ολιβέιρα!

Ο Πορτογάλος επιθετικός που δεν έχει ξεκινήσει θετικά τη φετινή χρονιά και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, βρίσκεται μεν σε συζητήσεις με την Ενωση για ενδεχόμενη ανανέωση, όμως προσελκύει το ενδιαφέρον και ξένων ομάδων. Σύμφωνα με την τουρκική Fotospor, η Τράμπζονσπορ έχει στην ατζέντα της τον σέντερ φορ της Ενωσης.

«Μια μηχανή των γκολ για την Τράμπζονσπορ», τιτλοφορείται το κείμενο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ στη συνέχεια αναφέρουν οι Τούρκοι: «Η Τράμπζονσπορ δεν θέλει να λαθέψει στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία. Χωρίς να είναι ευχαριστημένη από τους Τζανίνι και Αφόμπε, οι κυανέρυθροι κοιτούν τον 29χρονο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ που μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς».

Ωστόσο, το δημοσίευμα δεν αναφέρει ούτε οικονομικά δεδομένα ούτε και κρούση προς τον παίκτη, παρά μόνο το ενδιαφέρον της ομάδας από την Τραπεζούντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X