ΠΑΟΚ: Στις 9 Δεκέμβρη εκδικάζεται το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας με Ξάνθη

ΠΑΟΚ: Στις 9 Δεκέμβρη εκδικάζεται το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας με Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Ορίστηκε η ημερομηνία που η Εφέσεων θα εκδικάσει το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορίστηκε η εκδίκαση του σκανδάλου πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη από την Επιτροπή Εφέσεων! Η κομβική ημερομηνία είναι η 9η Δεκεμβρίου στις 15:00 και μάλιστα θα γίνει με φυσική παρουσία η εκδίκαση της υπόθεσης.

Έπειτα από πολλούς μήνες αναμονής, η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάλεσε τον ΠΑΟΚ, την ακριτική ΠΑΕ και τον Ολυμπιακό να παραστούν στην επανεκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η επανεκδίκαση αποτελεί εντολή του CAS, το οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει ότι η Επιτροπή Εφέσεων έπρεπε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι απλώς να επιβάλλει ποινές βάσει του πορίσματος της ΕΕΑ. Πρωτόδικα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και η επιτροπή της ΕΠΟ είχε κρίνει υπαρκτή την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί αρχικά με αφαίρεση 7 βαθμών και η Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πάρει πίσω τους βαθμούς μετά την απόφαση του CAS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X