ΑΕΚ: Νοκ άουτ Τσιγκρίνσκι-Λόπες με Μπράγκα

ΑΕΚ: Νοκ άουτ Τσιγκρίνσκι-Λόπες με Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε μαγνητική για τον τραυματισμό στον ώμο και ο Ελντερ Λόπες θεραπεία και ατομικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν μπει στη τελική ευθεία για το ματς της Πέμπτης (19:55) με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη σημερινή προπόνηση ο Μάσιμο Καρέρα δεν είχε στη διάθεσή του, τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ελντερ Λόπες, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ από το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Ουκρανός στόπερ που αποχώρησε από το ματς της Τρίπολης με χτύπημα στον ώμο έκανε σήμερα μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει μία κάκωση στον ακρωμιοκλειδικό σύνδεσμο στον αριστερό ώμο με ένα οίδημα που έχει δημιουργηθεί. Η επιστροφή του στη δράση θα εξαρτηθεί από το πως θα ανταποκριθεί στη θεραπεία που κάνει.

Ο Πορτογάλος μπακ συνέχισε με θεραπεία και ατομικό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα.

Θυμίζουμε ότι εκτός από το παιχνίδι της Πέμπτης είναι και οι Σάκχοφ (τιμωρημένος) και Σιμάνσκι-Παουλίνιο (εκτός λίστας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X