ΑΕΚ: Το σκέφτεται ο Ζήσης για επιστροφή στην Εθνική

Ο «χάλκινος» Ζήσης στο Ευρωμπάσκετ του ‘09 στις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Ζήσης είχε επαφές για το δικό του «Last Dance» στην Εθνική

Ο Νίκος Ζήσης αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική και να την ενισχύσει στο Προλυμπιακό τουρνουά ενόψει Τόκιο.

Ανάμεσα στον αρχηγό της Βασίλισσας και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας υπήρξαν επαφές, καθώς στην «γαλανόλευκη» επιθυμούν μαζί με την μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη να έχουν στις τάξεις τους και τον Ζήση, ο οποίος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική ομάδα και η παρουσία του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, εντός και εκτός παρκέ.

Μάλιστα επιθυμία του Ρικ Πιτίνο είναι να έχει στην Εθνική ομάδα τόσο τον Ζήση, όσο και τον Σπανούλη, που με την εμπειρία τους και τις παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο θα αποτελέσουν τους παίκτες που θα δώσουν έμπνευση και κίνητρο στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ζήσης βρίσκεται σε συζητήσεις με το προπονητικό σταφ, σε ένα θέμα που χαρακτηρίζεται κεφαλαιώδες για την Εθνική ομάδα, καθώς ενδεχόμενη επιστροφή του Ζήση στην «γαλανόλευκη» θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του στα παρκέ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X