First Cow: Ισως το πιο πολύτιμο κινηματογραφικό διαμάντι που μας άφησε το 2020

First Cow: Ισως το πιο πολύτιμο κινηματογραφικό διαμάντι που μας άφησε το 2020

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απλότητα έκφρασης και αντίληψης του μέσου σινεφίλ θεατή μεγεθύνθηκε μέσα στο 2020. Κι αυτό προς το παρόν δείχνει να βαδίζει προς κάτι θετικό και διαμορφώνει σίγουρα μια προσδοκώμενη στάση, μια κατεύθυνση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με τις πνευματικές μεταλλάξεις και ψυχικές μεταβιβάσεις που προκάλεσε το τρέχον έτος, κυκλοφόρησε στο πρώτο τρίμηνο η ταινία First Cow. Μια ταινία με εντελώς διαφορετική αίσθηση αν την έβλεπε κανείς τότε σε σχέση με τώρα για παράδειγμα.

Όχι, δεν γίνεται απαραίτητα καλύτερη ή χειρότερη στο πέρασμα των ημερών. Γίνεται όμως ανοιχτή σε πολλαπλές ερμηνείες, γίνεται πρώτα και κύρια ερμηνεύσιμη. Κι αφού συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα είναι καλύτερη.

«Για το πουλί η φωλιά, για την αράχνη ο ιστός, για τον άνθρωπο η φιλία». Με αυτή τη φράση στο ξεκίνημα της ταινίας αποτυπώνεται αυτό που θέλει πάνω απ΄όλα να πει η σκηνοθέτιδα Κέλι Ράιχαρντ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X