Ο Λιβάγια σκοράρει μόνο εκτός έδρας!

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Γκολ να βάζει κι όλα καλά! Ο Κροάτης βρήκε δίχτυα στην Αρκαδία, αλλά ήταν ξανά μακριά από το ΟΑΚΑ. Ε, και;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στην Τρίπολη. Ο Κροάτης με το γκολ του διατήρησε τη φετινή του συνήθεια: Να σκοράρει μόνο εκτός έδρας. Κακό δεν είναι, αλλά ως τώρα ο Δαλματός φορ… προτιμά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όταν η ΑΕΚ είναι φιλοξενούμενη.

Ξεκίνησε με ένα γκολ στις 19 Σεπτεμβρίου στο 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Συνέχισε στις 5 Νοεμβρίου με δυο τέρματα στο 4-1 επί της Ζόρια στην Ουκρανία και χθες στο 2-1 κόντρα στον Αστέρα στην Αρκαδία.

Τέσσερα γκολ τη φετινή περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλα μακριά από την όποια έδρα της «Ενωσης» (ΟΑΚΑ κι ένα ματς στη Ριζούπολη).

Τα τελευταία για την περσινή χρονιά ήταν πάλι εκτός έδρας: Στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1/7), δυο γκολ στο 2-2 με τον Αρη (24/6) για το κύπελλο όπου έδωσε την πρόκριση στον τελικό κι ένα στο 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (14/6) για τα πλεϊ οφ του πρωταθλήματος.

Τελευταία φορά που ο Λιβάγια σκόραρε με την ΑΕΚ να παίζει ως γηπεδούχος ήταν στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στις 7 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Να δούμε αν θα επιστρέψει στα εντός έδρας γκολ και πάλι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή. Οι οιωνοί λένε πως θα το κάνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X