Αρέσει στην ΑΕΚ ο Μήτρου-Λονγκ

Στο... κάδρο ο Μήτρου Λονγκ ενόψει Summer League
Photo Credits: INTIME

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έμεινε ελεύθερος από την Ιντιάνα και μπήκε αμέσως στην ατζέντα της "Ενωσης" - Πλησιάζει ο Μόουζες!

Ενδιαφέρον για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει προκύψει για την ΑΕΚ. Οπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα SportDay ο ομογενής άσος αρέσει στους ανθρώπους της “Ενωσης”. Το δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά:

“Πολύς λόγος είχε γίνει τα τελευταία χρόνια για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Τελικά δεν είχε προχωρήσει τίποτα με τον ομογενή γκαρντ να μένει στο ΝΒΑ. Πριν από μερικές μέρες, όμως, οι Ιντιάνα Πέισερς του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Με την επόμενη μέρα να είναι άγνωστη για τον 27χρονο, που έχει βγει από το Αϊόβα Στέιτ.

Η ΑΕΚ, πάντως, τον έχει για τα καλά στην ατζέντα της, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Sportday. Και όχι αδικαιολόγητα, αφού πρόκειται για παίκτη με προσόντα, που μπορεί να παίξει και στο «1» και στο «2». Ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει βγάλει ακόμη ελληνικό διαβατήριο, αλλά είναι παίκτης, που αξίζει να αγωνιστεί και ως ξένος. Ως ξένος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ο αδερφός του, ο Ελάιζα.

Μένει να δούμε αν τελικώς η «Ενωση» θα προχωρήσει πιο δυναμικά τις επόμενες μέρες για την περίπτωση του ομογενή από τον Καναδά γκαρντ. Ούτως ή άλλως, πάντως, έχει σκοπό να πάρει ξένο περιφερειακό για να καλύψει την θέση του Ταϊρίς Ράις.

Κοντά σε Μόουζες η ΑΕΚ

Παίρνει, όμως, και ψηλό, αφού είναι κοντά στην απόκτηση του Κίνγκσλεϊ Μόουζες, που έπαιζε πέρυσι στο Περιστέρι και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Μπιλμπάο. Το σχετικό ενδιαφέρον το είχε αποκαλύψει η Sportday πριν από μερικές μέρες. Οσο για τα χαρακτηριστικά του;

Ο Μόουζες είναι παίκτης, που μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5». Ερχεται για να καλύψει το κενό του τραυματία Σλότερ. Γενικά, όμως, έρχεται για να γεμίσει την θέση, που άφησε με την αποχώρησή του ο Ντάριον Ατκινς”.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X