Τάσος Καπετανάκος: «Δεν θα υπάρχει δικαιολογία και χρόνος αν γίνει η στραβή από τη διαιτησία» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Δεν θα υπάρχει δικαιολογία και χρόνος αν γίνει η στραβή από τη διαιτησία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ενα «διπλό» που άφησε πολλά χαμόγελα στην Ενωση, μετά την βαριά ήττα από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ.

Ο Τάσος Καπετανάκος στο σημερινό σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ τονίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» από το πρώτο λεπτό στην Τρίπολη έδειξαν πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το ματς με τον Αστέρα.

Ο αρχισυντάκτης του enwsi.gr θέτει επί τάπητος το γιατί η Ενωση δυσκολεύτηκε να «καθαρίσει» πιο εύκολα το ματς με τον Αστέρα και τι πήγε καλά και τι όχι.

Ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο διαιτητικό… μπλόκο που επιχειρήθηκε να στηθεί εις βάρος της ΑΕΚ από τον ρέφερι Παπαδόπουλο και τον VAR.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X