Χαρδαλιάς: Οι 18 περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο

Κορωνοϊός: Μάσκες παντού, νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και επέκταση τηλεργασίας σε όλη τη χώρα

Οσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 18 περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Οι 18 περιοχές αυτές, σύμφωνα με το επιδημιολογικό φορτίο των 14 τελευταίων ημερών, είναι οι εξής: Η Πέλλα, η Δράμα, τα Γρεβενά, η Θεσσαλονίκη, η Πιερία, η Φλώρινα, η Ημαθία, η Λάρισα, το Κιλκίς, η Ξάνθη, η Χαλκιδική, η Μαγνησία, η Καρδίτσα, η Καβάλα, τα Τρίκαλα, ο Έβρος, οι Σέρρες και η Ροδόπη.

Παράλληλα, χαρακτήρισε παντελώς άδικα και αβάσιμα τα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ. «Όσα γράφτηκαν χθες, όλοι εμείς στην οικογένεια της Πολιτικής Προστασίας τα θεωρούμε άδικα και αβάσιμα. Ούτε διπλές καταγραφές υπάρχουν ούτε τίποτα. Οι στιγμές είναι δύσκολες και απαιτούν σοβαρότητα. Ο ΕΟΔΥ, οι επιστήμονές του, οι συνεργάτες του είναι οι ήρωες της πρώτης γραμμής. Όλοι εμείς αυτό το ξέρουμε», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X