«Η Αντερλεχτ θέλει τον Χνιντ - Παίζει ανταλλαγή με την ΑΕΚ με Βράνιες»

«Η Αντερλεχτ θέλει τον Χνιντ - Παίζει ανταλλαγή με την ΑΕΚ με Βράνιες»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό η Αντερλεχτ θέλει να αποκτήσει τον Νασίμ Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Νασίμ Χνιντ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τυνήσιοι.

Συγκεκριμένα το «Ettachkila» γράφει πως: «Η Αντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Νασίμ Χνιντ. Το στυλ του Τυνήσιου αρέσει στον Βινσέντ Κομπανί, τον προπονητή της βελγικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να βρεθεί μία κοινή λύση».

«Βράνιες ανταλλαγή με Χνιντ»

Για το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ για τον κεντρικό αμυντικό της Ενωσης, γράφει και η«voetbalnieuws» η οποία μάλιστα προσθέτει πως είναι πιθανόν να να προσφέρει τον Βράνιες ως αντάλλαγμα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα γράφει: «Από την Τυνησία υπάρχει μία φήμη ότι η Αντερλεχτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Νασίμ Χνιντ. Ειναι ένας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται αρκετές φορές ως βασικός στην ΑΕΚ.

Η Αντερλεχτ μπορεί να βάλει τον Ογκνιεν Βράνιες στη συμφωνία, ο οποίος πρέπει να φύγει από τις Βρυξέλλες και θα μπορούσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Ο Χνιντ που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές του μήνα είναι ένας ψηλός αμυντικός. Ο ατζέντης του ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες πως υπάρχουν προσφορές από Ρωσία, Βέλγιο και Ιταλία. Η Ντιζόν και η Λοριέντ παρακολουθούν επίσης στενά την περίπτωση του. Ο Χνιντ που αποκτήθηκε από την Σφάξιεν έναντι 620χιλ ευρώ το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε πως επίσης θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος γιατί δεν παίζει πολύ στο Europa League, επίσης δεν αισθάνεται καλά στα αποδυτήρια, καθώς υπήρχαν προβλήματα. Η μεταγραφή του Χνιντ είναι λίγο περίεργη, διότι η Αντερλεχτ έχει ήδη τέσσερις αμυντικούς, τον Μιάζγκα, τον Λούκασεν, τον Σαρντέλα και τον Κάνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X