Φεράρα: «Ο Μαραντόνα δεν ήταν ήρωας, οι ήρωες είναι τέλειοι – Πλήρωσε τα λάθη του»

Φεράρα: «Ο Μαραντόνα δεν ήταν ήρωας, οι ήρωες είναι τέλειοι – Πλήρωσε τα λάθη του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια άλλη διάσταση για τον τρόπο με τον οποίο κρατάει στο μυαλό του τον Ντιέγκο Μαραντόνα έδωσε ο Τσίρο Φεράρα σε συζήτηση που είχε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους και της Νάπολι παραδέχτηκε ότι συγκλονίστηκε από τον θάνατο του «Ντιεγκίτο». Ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε πως δεν θα τον έχει στο μυαλό του, ως έναν απόλυτο ήρωα όπως έχει επικρατήσει στο νου των περισσοτέρων ποδοσφαιρόφιλων.

«Είμαι συγκλονισμένος, στην αρχή δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να πω δυο πράγματα για έναν πολύ καλό φίλο και πρώην συμπαίκτη» ανέφερε ο ίδιος ο Φεράρα σε συνομιλία που είχε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον Κριστιάν Βιέρι.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος τόνισε: «Ο Μαραντόνα μας άφησε αναμνήσεις που δεν θα σβήσουν ποτέ. Μοναδικές στιγμές. Ήταν πολύ καλός μου φίλος, όμως πλήρωσε για τα λάθη που έκανε… Πάντοτε τον υποστήριζα και τον υπερασπιζόμουν, αλλά έκανε λάθη. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι ο Ντιέγκο ήταν ήρωας όμως οι ήρωες είναι τέλειοι. Δεν κάνουν λάθη. Ο Ντιέγκο είναι το ακριβώς αντίθετο από τον ήρωα. Είχε αδυναμίες, έκανε λάθη και τα πλήρωσε. Δεν παύει, όμως, να είναι ο καλύτερος που έχει υπάρξει…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X