Προκλητικός Παπαδόπουλος για τη μη αποβολή Μπαράλες με ΑΕΚ: «Δεν έγινε και τίποτα!»

Προκλητικός Παπαδόπουλος για τη μη αποβολή Μπαράλες με ΑΕΚ: «Δεν έγινε και τίποτα!»
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος πήγε να στήσει... μπλόκο στην ΑΕΚ στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαιτησία τα έκανε ξανά… μαντάρα σε ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΚ, αυτή τη φορά με τον Αστέρα Τρίπολης. Και επιχείρησε για ακόμη ένα ματς να… κόψει βαθμούς από την Ενωση.

Ο ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις… προθέσεις του, όταν στο 8′ έκλεισε τα μάτια σε σπρώξιμο του Τάνκοβιτς από αμυντικό της Τρίπολης. Και μαζί με τον Γκορτσίλα στο VAR «έπνιξαν» την φάση, ενώ το ίδιο έκαναν και στο 1-1 του Μπαράλες όταν με το χέρι έσπρωξε τον Τσιγκρίνσκι και τον έβγαλε εκτός φάσης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για τις φάσεις, όσο και για τον πειθαρχικό έλεγχο. Ιδιαίτερα για το… βρώμικο παιχνίδι του Χερόνιμο Μπαράλες και σε μία από τις τελευταίες φάσεις.

Ο Αργνεντινός φορ που συνηθίζει να παίζει με τα χέρια δίχως να τιμωρείται, λίγο πριν το τέλος έβαλε τον αγκώνα πάνω στον Παναγιώτη Τσιντώτα στον αέρα και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έπεσε πάνω στο δοκάρι και χτύπησε. Ο Μπαράλες δεν είδε καν την κίτρινη κάρτα που θα ήταν και η δεύτερη!

Ο διαιτητής είδε τη φάση και η απάντησή του στους ανθρώπους της ΑΕΚ που διαμαρτυρήθηκαν ήταν τουλάχιστον προκλητική, καθώς τους είπε: «Δεν έγινε και τίποτα!».

Μετά τη λήξη για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκε και ο Ιλια Ιβιτς στον διαιτητή από την Μακεδονία που έχει εξοργίσει την κοινωνία της ΑΕΚ μετά την χθεσινή διαιτησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X