Επική ομιλία Καρέρα πριν το ματς: «Θα μπείτε μαζί μου στη μάχη;» -Η απάντηση των παικτών

Επική ομιλία Καρέρα πριν το ματς: «Θα μπείτε μαζί μου στη μάχη;» -Η απάντηση των παικτών
Photo Credits: INTIME

Oλα όσα είπε χθες ο Μάσιμο Καρέρα πριν το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την βαριά ήττα από τη Ζόρια οι παίκτες της ΑΕΚ και κυρίως ο Μάσιμο Καρέρα βρέθηκαν στο… μάτι του κυκλώνα και το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν άκρως σημαντικό.

Η πίεση για όλους ήταν μεγάλη. Κυρίως για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος κατάλαβε ότι είχε λάθος επιλογές και αποφάσεις στο ματς της περασμένης Πέμπτης.

Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν τρομερή αντίδραση και ενέργεια στο γήπεδο της Τρίπολης κι αυτό αποτυπώθηκε πλήρως, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Και ο Καρέρα είχε φροντίσει πριν το ματς να κάνει μία επική ομιλία στα αποδυτήρια της Αρκαδίας. Κάτι που δεν συνηθίζει και προκάλεσε εντύπωση.

Λίγο πριν τη σέντρα, λοιπόν, ο Μάσιμο Καρέρα… ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες τους, με επική ομιλία στα αποδυτήρια του «Θ. Κολοκοτρώνης».

«Είμαι εδώ εγώ. Ηρθα για να κερδίσω. Και θα κερδίσω. Είναι μία μάχη. Είστε μαζί μου σε αυτή τη μάχη; Είστε έτοιμοι να κερδίσουμε; Φωνάξτε να ακούσω!» είπε ο Ιταλός προπονητής.

Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ… μία γροθιά απάντησαν «Ναι!», με τον ίδιο να απαντά «Πάμε έξω να το δείξουμε!».

Και όλα τα υπόλοιπα φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο στην Τρίπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X