
Oλα όσα είπε χθες ο Μάσιμο Καρέρα πριν το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ
Μετά την βαριά ήττα από τη Ζόρια οι παίκτες της ΑΕΚ και κυρίως ο Μάσιμο Καρέρα βρέθηκαν στο… μάτι του κυκλώνα και το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν άκρως σημαντικό.
Η πίεση για όλους ήταν μεγάλη. Κυρίως για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος κατάλαβε ότι είχε λάθος επιλογές και αποφάσεις στο ματς της περασμένης Πέμπτης.
Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν τρομερή αντίδραση και ενέργεια στο γήπεδο της Τρίπολης κι αυτό αποτυπώθηκε πλήρως, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.
Και ο Καρέρα είχε φροντίσει πριν το ματς να κάνει μία επική ομιλία στα αποδυτήρια της Αρκαδίας. Κάτι που δεν συνηθίζει και προκάλεσε εντύπωση.
Λίγο πριν τη σέντρα, λοιπόν, ο Μάσιμο Καρέρα… ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες τους, με επική ομιλία στα αποδυτήρια του «Θ. Κολοκοτρώνης».
«Είμαι εδώ εγώ. Ηρθα για να κερδίσω. Και θα κερδίσω. Είναι μία μάχη. Είστε μαζί μου σε αυτή τη μάχη; Είστε έτοιμοι να κερδίσουμε; Φωνάξτε να ακούσω!» είπε ο Ιταλός προπονητής.
Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ… μία γροθιά απάντησαν «Ναι!», με τον ίδιο να απαντά «Πάμε έξω να το δείξουμε!».
Και όλα τα υπόλοιπα φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο στην Τρίπολη.

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ΑΕΚ με τριάρα επί του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Στην Ευελπίδων ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης – Τι φώναξε στους δημοσιογράφους

Survivor: Βολές Κονδυλάτου κατά Κοψιδά: «Αυτός ο μαλ….ς παίζει με την πείνα μας» (VIDEO)

Μουρίνιο για Μπέιλ: «Δε θα του δοθούν αγωνιστικά λεπτά, αλλά είναι έτοιμος να τα κερδίσει»

Σύψας: «Με αυτές τις εικόνες δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτή η αγορά» (VIDEO)