Ορισμός του επιθετικού φάουλ του Μπαράλες στον Τσιγκρίνσκι! (VIDEO)

Ορισμός του επιθετικού φάουλ του Μπαράλες στον Τσιγκρίνσκι! (VIDEO)

Ο Γκρανκάσας επιστρέφει με αποδείξεις για ακόμα ένα ποδοσφαιρικό «έγκλημα» του Παπαδόπουλου στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στην Τρίπολη και τις αποφάσεις που συνηγόρησε και από το VAR ο Γκορτσίλας, ειπώθηκαν ήδη πάρα πολλά. Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι που έγινε επί του Τάνκοβιτς, είναι ανύπαρκτη η κίτρινη κάρτα με την οποία χρεώθηκε ο Ινσούα, υπάρχουν ακόμα πολλές φάσεις στις οποίες φάνηκε πως οι διαιτητές έβλεπαν με αρνητικό τρόπο την ΑΕΚ και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να στραβώσει το παιχνίδι.

Μία φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα και που δεν είχε όση προβολή χρειαζόταν, είναι αυτή του γκολ του Αστέρα Τρίπολης. Οι περισσότεροι έριξαν το φταίξιμο στον Τσιγκρίνσκι για την αντίδραση του στην κεφαλιά του Μπαράλες, ενώ άλλοι τα έβαλαν με τον Βασιλαντωνόπουλο, που επέτρεψε να γίνει η σέντρα από αριστερά και να δημιουργηθεί η μοναδική φάση για τον επιθετικό του Αστέρα.

Ωστόσο, αρκεί να ρίξει κανείς μία απλή ματιά στην αργή ανάλυση από το βίντεο του αγώνα για να διαπιστώσει πως πρόκειται για ξεκάθαρα επιθετικό φάουλ. Ο Μπαράλες βάζει το χέρι του πάνω στον Τσιγκρίνσκι και τον κατεβάζει κάτω για να πάρει πλεονέκτημα και να μπορέσει να κάνει την κεφαλιά. Είναι απορίας άξιο πως αυτή τη φάση ο Παπαδόπουλος δεν την έδωσε αμέσως επιθετικό φάουλ και ακόμα πιο οξύμωρο, πως ο Γκορτσιλας από το VAR δεν είδε την πεντακάθαρη παράβαση για να ακυρώσει το γκολ του Αστέρα.

Οι αποδείξεις στα μάτια σας στο 2.54 και μετά

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X