Αρτέτα: «Ξέρω πως κάποια στιγμή θα απολυθώ…»

Αρτέτα: «Ξέρω πως κάποια στιγμή θα απολυθώ…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από την Γουλβς έφερε την Άρσεναλ στη 14η θέση της Premier League πραγματοποιώντας τη χειρότερη εκκίνησή της στη σεζόν από το 1981. Ο Μίκελ Αρτέτα, πάντως, δεν δείχνει να σκέφτεται τόσο τη… θέση του.

«Από τη μέρα που αποφάσισα να γίνω προπονητής γνώριζα πως κάποια μέρα θα απολυθώ ή θα φύγω από μια ομάδα, αλλά δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό. Σε αυτό το επάγγελμα είναι σίγουρο πως θα συμβεί, αλλά δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάρω το καλύτερο από τους παίκτες μου και να προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες στο κλαμπ», τόνισε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, ενώ η Γουλβς είχε 2/2 σουτ στην εστία στο πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ είναι η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας κι εμείς δυστυχώς δεν σκοράρουμε εύκολα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οφείλουμε να βελτιωθούμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X