ΑΕΚ: Η αλήθεια του Ανσαριφάρντ και οι χλοοτάπητες σε ΟΑΚΑ-Σπάτα

ΑΕΚ: Η αλήθεια του Ανσαριφάρντ και οι χλοοτάπητες σε ΟΑΚΑ-Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπαθαν πλάκα με τον χλοοτάπητα στην Τρίπολη και περιμένουν κάτι ανάλογο σε ΟΑΚΑ και Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ παραμένει σε πολύ μέτρια κατάσταση, παρά τις πολλές διορθωτικές εργασίες που έχουν γίνει  τελευταία και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο της Τρίπολης, έκαναν εξαιρετικές συνεργασίες, εξαιτίας του καλού αγωνιστικού χώρου και μετά το τέλος του αγώνα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε δηλώσεις που φανερώνουν την αλήθεια και τον προβληματισμό που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του για το χορτάρι στο ΟΑΚΑ.

Και ήταν ξεκάθαρο ότι τους ποιοτικούς παίκτες της ΑΕΚ τους… βόλεψε η άριστη κατάσταση του χλοοτάπητα στην Τρίπολη, ενώ δεδομένα προβλήματα υπάρχουν και στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ έχει μόνο ένα γήπεδο να κάνει προπονήσεις και αυτό επιβαρύνεται καθημερινά. Το δεύτερο ξηλώθηκε ξανά γιατί ήταν επικίνδυνο, ενώ το τρίτο γήπεδο είναι υπό κατασκευή. Και σίγουρα η δουλειά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων κάθε μέρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή για τους «κιτρινόμαυρους».

Και οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν κάνει αρκετές φορές παράπονα στον Ιλια Ιβιτς για την κατάσταση… Και περιμένουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ να πράξει τα δέοντα και άμεσα για να βελτιωθεί η κατάσταση σε ΟΑΚΑ και Σπάτα και να πιάσει… τόπο η επένδυση της διοίκησης σε επίπεδο εγκαταστάσεων.

Οι δηλώσεις Ανσαριφάρντ

Μάλιστα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τα είπε και δημοσίως μετά το τέλος του ματς στην Αρκαδία. Όσα είπε μεταξύ άλλων ο Ιρανός φορ για τα γήπεδα σε Τρίπολη και ΟΑΚΑ: «Το σημείο κλειδί στη σημερινή βραδιά, είναι το γήπεδο. είναι ενας καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος. Όταν παίζεις σε τέτοιο γήπεδο ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο. Το απολαύσαμε όλοι. Δείξαμε όλοι ότι έχουμε ποιότητα. Αν η ΑΕΚ παίζει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να αποτελέσει και εφιάλτη για τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης που διατηρούν ένα τόσο αγωνιστικό χώρο. Όχι, δεν είναι καλό το ΟΑΚΑ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το λέγαμε με τους συμπαίκτες μου, πως από την τηλεόραση όντως όποιος το βλέπει φαίνεται καλό. Αλλα αν μπεις στο γήπεδο δεν είναι αποδεκτή η κατάσταση. Αυτό που εύχομαι είναι το δικό μας γήπεδο είναι να ετοιμαστεί όσο πιο σύντομα γίνεται και σύντομα να πάμε να παίξουμε εκεί. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο για τις εγκαταστάσεις και όσα κάνει για εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X