Η απάντηση του Τάσου Τσατάλη στον Κάκο, για το πέναλτι στον Τάνκοβιτς

Η απάντηση του Τάσου Τσατάλη στον Κάκο, για το πέναλτι στον Τάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο αρθρογράφος του enwsi.gr απάντησε επιτόπου στην κρίση του Τάσου Κάκου για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στην εκπομπή «Total Football» του OPEN, την φάση της ανατροπής του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο ξεκίνημα του αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη και υποστήριξε πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

Ωστόσο αμέσως μετά, ζητήθηκε η άποψη του αρθρογράφου του enwsi.gr, Τάσου Τσατάλη, που συμμετέχει στην εκπομπή ως ρεπόρτερ της ΑΕΚ και η απάντηση που δόθηκε σε όσα ειπώθηκαν προηγουμένως από τον παλαίμαχο διαιτητή, ήταν ξεκάθαρη. «Ορισμό του πέναλτι», χαρακτήρισε την φάση, ο Τάσος Τσατάλης.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρθρογράφος του enwsi.gr στο σχετικό ερώτημα:

«Φυσικά θεωρώ πως ήταν πέναλτι και διαφωνώ με την άποψη του Τάσου Κάκου. Θεωρώ ότι ο Τάνκοβιτς έμπαινε μόνος του με την μπάλα, δεν είχε κανένα λόγο να πέσει. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι η επαφή που κάνει από πίσω ο αμυντικός του Αστέρα είναι υπεραρκετή για να τον ρίξει κάτω. Νομίζω πως είναι ο ορισμός του πέναλτι και για μια ακόμη φορά η ΑΕΚ έχει ένα σφύριγμα, να το πω αμφισβητούμενο, αν και για μένα δεν είναι αμφισβητούμενο αλλά ας το πω έτσι, το οποίο είναι σε βάρος της. Κάτι που κατά κανόνα συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια και αυτό είναι που κυρίως ενοχλεί τους ανθρώπους της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X