Θεοφίλου στο enwsi.gr: «Δώσαμε ψυχή και σώμα για την πρόκριση»

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

«Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την ομάδα μου να αποκλειστεί στα πέναλτι» τόνισε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ FUTSAL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πανηγυρίζει την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή της επιτυχία καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να προκριθεί στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην δεύτερη παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η «Ένωση» πέτυχε έναν μικρό άθλο αφήνοντας εκτός μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και παραστάσεις στην Ευρώπη. Ένα παιχνίδι που εξελίχτηκε σε θρίλερ και κρίθηκε τελικά στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όπου ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Δημήτρης Θεοφίλου έκανε τα πάντα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για τη μεγάλη αυτή επιτυχία και τόνισε πως δεν θα άφηνε με τίποτα να χάσει η ομάδα του στα πέναλτι: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επαγγελματική, με πολλαπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας η οποία έχει αρκετά σημαντικές παρουσίες στο θεσμό του Τσάμπιονς λιγκ με 2 παρουσίες σε final four και κατάκτηση της 3ης θέσης το 2014.Αυτή η παρουσίαση της Αράζ που παραθέτω, δείχνει το πόσο μεγάλη επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί αυτή η πρόκριση» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο λεπτό και καταφέραμε με τη λήξη του ημιχρόνου να προηγούμαστε με 2-0. Όπως ήταν αναμενόμενο ,δεχθήκαμε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε στο πρώτο πεντάλεπτο γκολ, όμως καταφέραμε εκ νέου να σκοράρουμε».

 

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόκριση»

 Στη συνέχεια για το γεγονός πως το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι ενώ η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με 3-1 σχολίασε: «Γνώμη μου είναι πως θα μπορούσαμε στο σημείο εκείνο να τελειώσουμε το παιχνίδι ,καθώς μετά το 3-1 έπαιξαν για 2 λεπτά με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βραζιλιάνου Φινέο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παίκτη παραπάνω που είχαμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναπτερωθεί το ηθικό των Αζερων. Παίζοντας με 5ο παίχτη κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, όμως η ομάδα είχε πίστη στην πρόκριση. Δώσαμε ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο, η παράταση πέρασε χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ και πήγαμε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Το θέλαμε περισσότερο κι εγώ προσωπικά δεν θα άφηνα την ομάδα μου σαν τερματοφύλακας κι αρχηγός να αποκλειστεί με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόκριση αυτή και τώρα είμαστε σε αναμονή της κλήρωσης για να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε στο ματς που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιανουαρίου».

Όσο για το αν τους προβλημάτισε η αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι μας επηρέασε και πάρα πολύ, διότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχαμε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Στην εθνική ομάδα είμαστε 9 παίχτες της ΑΕΚ ,οπότε μπορώ να πω πως είχαμε έναν σχετικά αγωνιστικό ρυθμό. Επίσης είχαμε πάρει ειδική άδεια για προπονήσεις από την κυβέρνηση λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και παρά όλες αυτές τις αντιξοότητες που ζούμε, μπορώ να πω ότι προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για το παιχνίδι αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X