Καμιά ελπίδα για το χορτάρι του ΟΑΚΑ

Καμιά ελπίδα για το χορτάρι του ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ και την απόγνωση στις δηλώσεις τους Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αίσθηση προκάλεσαν φυσικά οι δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αστέρα στην Τρίπολη, σε συνάρτηση φυσικά με όσα είπε ξεκάθαρα για τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάνει να πει δημόσια πως οι εμφανίσεις της ομάδας επηρεάζονται από τον αγωνιστικό χώρο και περιέγραψε τόσο έντονα πόσο ωφέλησε την ΑΕΚ ο καλός αγωνιστικός χώρος του «Θ. Κολοκοτρώνης», δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Να σημειώσουμε βέβαια, πως οι δηλώσεις του διεθνή Ιρανού φορ, εξέφραζαν όλους τους συμπαίκτες του.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως αυτές οι δηλώσεις έγιναν ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, είχαν ήδη εμπειρία από αγώνα στο ΟΑΚΑ μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις. Κάτι που σημαίνει πως για τους παίκτες της ΑΕΚ ο αγωνιστικός χώρος παραμένει κακός και μετά από αυτές και μάλιστα πριν καν αγωνιστεί και ο Παναθηναϊκός την Κυριακή. Το Ζόρια – ΑΕΚ ήταν το πρώτο ματς μετά τις τελευταίες διορθώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X