Οταν έλεγε ο Ατματσίδης για «δορυφόρους» όλοι κοιτούσαν το φεγγάρι!

Οταν έλεγε ο Ατματσίδης για «δορυφόρους» όλοι κοιτούσαν το φεγγάρι!
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ηλία Ατματσίδη το 2019 και όσα... ανακάλυψε φέτος ο Πάμπλο Γκαρσία ξεχνώντας τον ΠΑΟΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Ατματσίδης από πέρυσι είχε πει την αλήθεια που φοβόντουσαν όλοι να ξεστομίσουν δημοσίως.

Τότε που δεν ήταν της… μόδας να κάνουν λόγο για φιλικά και ομάδες δορυφόρους των μεγάλων ομάδων με μικρότερες στο πρωτάθλημα της Super League.

Τώρα ο Πάμπλο Γκαρσία στα τέλη του 2020… ανακάλυψε τα φιλικά. Θέλοντας να «χτυπήσει» το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια μεταξύ Ολυμπιακού και Αρη σε Χαριλάου και Καραϊσκάκη. Ωστόσο, ξέχασε να μιλήσει για τα… του ΠΑΟΚ.

Για αυτό που έκανε τα τελευταία χρόνια σε διάφορα ματς, αλλά και το τι έχει γίνει όπως πχ στο Αγρίνιο με τον Κνετ που κρύφτηκε στο φάουλ που έκρινε το ματς, όπως και τις διαιτητικές αποφάσεις που όλες παίζουν… ΠΑΟΚ μαρς. Να θυμηθούμε πως κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον ΟΦΗ και χθες που έκλεισαν διαιτητής-VAR τα μάτια στην αποβολή-μαρς του Τζόλη.

Ο Ηλίας Ατματσίδης ένας άνθρωπος… ΑΕΚ που δεν μασάει τα λόγια του και ξέρει πότε πρέπει να πει και τι, δίχως να στρογγυλεύει για να χαιδέψει φίλους και εχθρούς, πέρυσι μετά το ΑΕΚ-Βόλος, όταν ήταν βοηθός του Νίκου Κωστένογλου βγήκε και είπε δημοσίως την αλήθεια.

«Δίνουμε μάχη για να κερδίσουμε σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν δορυφόρους» είχε πει ο Ηλίας Ατματσίδης στην κάμερα και είχε βγάλει στην σέντρα και τους δύο. Και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Πάντως και χθες ο Πέτρος Μάνταλος έκανε δικές του δηλώσεις με νόημα. Και είπε την αλήθεια, για την οποία κλείνουν τα μάτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X