Ο Ανσαριφάρντ αφιέρωσε το γκολ στον «Μήτσι»!

Ο Ανσαριφάρντ αφιέρωσε το γκολ στον «Μήτσι»!
Photo Credits: INTIME

Ακόμη ένα... παιδί του «Μήτσι», ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του ανταπέδωσε την αγάπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε άλλο ένα κρίσιμο γκολ που χάρισε βαθμούς στην ΑΕΚ.

Ο Ιρανός φορ που ήρθε και… έδεσε κατευθείαν με την κιτρινόμαυρη οικογένεια, έδειξε ξανά ότι είναι εκτός από killer με την μπάλα στα πόδια και πολύ καλός χαρακτήρας. Και στα Σπάτα έχουν να λένε για τον Ιρανό φορ και την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Χθες πάντως το απέδειξε και… δημοσίως. Πιο συγκεκριμένα, μετά το ωραία τέρμα που πέτυχε στην Τρίπολη, πήγε στον φροντιστή της ΑΕΚ, Νίκο Κορομηλά («Μήτσι») και του αφιέρωσε το γκολ.

Μια κίνηση αγάπης και ανταπόδοσης για όσα προσφέρει καθημερινά ο «Μήτσι» (και οι συνεργάτες του φροντιστές και οι φυσιοθεραπευτές) στα αποδυτήρια και δη σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Και την περίοδο με τα συνεχή κρούσματα κορονοϊού, ο φροντιστής της ΑΕΚ ήταν δίπλα τους… παντού και πάντα παρά την καραντίνα.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε και σχετικές δηλώσεις λέγοντας: «Υπάρχουν κάποια άτομα στις ομάδες που ο κόσμος δεν βλέπει, αλλά κάνουν εξαιρετική δουλειά για εμάς. Ολοι συμμετέχουν και βοηθούν. Ενιωθα ότι έπρεπε να τους κάνω όλους μία αγκαλιά για να τους ανταποδώσω ό,τι κάνουν για εμάς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X