Ο Τσιγκρίνσκι χτύπησε στον ώμο, 7-10 ημέρες εκτός!

Ο Τσιγκρίνσκι χτύπησε στον ώμο, 7-10 ημέρες εκτός!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aτυχία ξανά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο 34χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ στάθηκε άτυχος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς χτύπησε στον ώμο και αποχώρησε με πόνους από την Αρκαδία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Τσιγκρίνσκι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με την Μπράγκα την Πέμπτη (19:55) για το Europa League και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19:30) για τη Super League.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ ακολούθως νόσησε από κορωνοϊό. Τέλη Οκτωβρίου ο Τσιγκρίνσκι είχε πρόβλημα στο δικέφαλο και έχασε τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Λέστερ, ΟΦΗ και Λάρισα. Μέχρι σήμερα μετρά 9 συμμετοχές σε 14 παιχνίδια σε Ελλάδα-Ευρώπη.

Χθες πάντως ο Τσιγκρίνσκι δεν έκανε καλή εμφάνιση και μάλιστα στη φάση του γκολ επέλεξε στατικό άλμα, ενώ ο Μπαράλες είχε πάρει βήματα για άλματα. Αποτέλεσμα να τον βάλει… στα δίχτυα με κεφαλιά εκτέλεση από πολύ κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X