Η ΑΕΚ και το απίστευτο σερί του Καρίμ

Η ΑΕΚ και το απίστευτο σερί του Καρίμ
Photo Credits: INTIME

Ο Ανσαριφάρντ συνέχισε να σκοράρει κατά του Αστέρα και οδήγησε την ΑΕΚ σε διπλό στην Αρκαδία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα από το γεγονός ότι χάρισε στην ΑΕΚ μία πολύτιμη νίκη, το γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, χθες στην Τρίπολη, είχε επιπλέον σημασία για τον ίδιο.

Ο Ιρανός επιθετικός καταφέρνει για πρώτη φορά να σκοράρει εναντίον της ίδιας ομάδας και με την τρίτη φανέλα που φόρεσε στην Ελλάδα, δηλαδή αυτήν της «Ενωσης».

Γκολ εναντίον του Αστέρα είχε πετύχει και ως παίκτης του Πανιωνίου, στο 3-0 στη Νέα Σμύρνη στις 10/9/2016, αλλά και ως παίκτης του Ολυμπιακού, στο 1-1 στην Τρίπολη στις 28/1/2018, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος.

Προφανώς ήταν θέμα χρόνου να καταγραφεί αυτό το στατιστικό και μέχρι το τέλος της χρονιάς στην ίδια θέση θα βρεθούν κι άλλες ομάδες.

Ισως, λοιπόν, το πιο σημαντικό γεγονός για την ΑΕΚ, ήταν ότι νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης για έκτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος και παράλληλα έδωσε τέλος στο αήττητο εντός έδρας σερί των Αρκάδων, που κρατούσε από τις 15/12/2019 και το 0-5 από τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία γκέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα είναι η ήττα με 2-0 την 1/10/2017, σε ένα ματς στο οποίο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της στη Super League ο Παναγιώτης Τσιντώτας και στο αντίπαλο τέρμα καθόταν ο χθεσινός αναπληρωματικός του, Γιώργος Αθανασιάδης.

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 στον β’ γύρο και έκτοτε δεν έχει χάσει άλλο βαθμό: Το 2018-19 νίκησε 3-0 στο ΟΑΚΑ και 1-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και πέρυσι 3-2 στην Τρίπολη και 2-1 στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X