Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Τρίπολης

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με Αστέρα:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην φάση του γκολ δύσκολα θα μπορούσε να είχε την οποιαδήποτε αντίδραση, καθώς ο Μπαράλες τον «εκτέλεσε». Κατά τα άλλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να παίξει ψηλά, ώστε να προλαβαίνει πάσες στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ. Και δυο φορές μ’ αυτόν τον τρόπο, σταμάτησε φάσεις που πήγαν να γίνουν επικίνδυνες. Επέλεξε (και σωστά)να μην πάρει κανένα ρίσκο κάθε φορά που έπαιζε με τα πόδια και φρόντιζε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Είχε κάποια ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Άλλωστε από την πλευρά του, ήρθε και το γκολ του Αστέρα και δεν μάρκαρε σωστά στην σέντρα που βγήκε. Όμως γενικώς βοήθησε αρκετά την ομάδα και με τον τρόπο που συμμετείχε στο πρεσάρισμα και με τα ανεβάσματα που έκανε από την πλευρά του. Και λειτούργησε πολύ καλά, στην φάση του γκολ του Ανσαριφάρντ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Είχε ξεκινήσει πολύ καλά το ματς και έδειχνε πως μπορούσε να βγάλει ένα απόγευμα με καλές συνεργασίες με τον Νεντελτσεάρου. Ήρθε όμως η φάση του γκολ του Αστέρα στην οποία αδράνησε και έχασε κατά κράτος την μονομαχία από τον σκόρερ. Ενώ αμέσως μετά, έκανε και μια λάθος εκτίμηση φάσης και λίγο έλλειψε και πάλι να βρεθεί εκτεθειμένη η άμυνα της ΑΕΚ. Και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ζητήματα με αντίπαλο τον Μπαράλες.

Ιονουτς Ντεντελτσεάρου: Πολύ καλό παιχνίδι έκανε συνολικά ο Ρουμανός κεντρικός αμυντικός. Πολύ σταθερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κρατούσε σωστά την θέση του και κέρδιζε όλες τις μονομαχίες. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του ήταν πολύ προσεκτικός και πολύ σωστός. Έπαιρνε σωστές θέσεις και είχε και γρήγορες επιστροφές. Σ’ όλο το ματς έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και είχε σωστές επεμβάσεις.

Εμανουελ Ινσούα: Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει με την φανέλα της ΑΕΚ. Ίσως και το καλύτερο. Πολύ αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα, με κερδισμένες όλες τις μονομαχίες. Επίσης πολύ μεγάλη συμμετοχή στο πρέσινγκ στους αντιπάλους και με κλεψίματα στην μπάλα. Ενώ βοήθησε και με τα ανεβάσματα του από την αριστερή πλευρά, στην επιθετική λειτουργία.

Γεβχεν Σάκχοφ: Πολύ καλό ματς και πάλι από τον Ουκρανό χαφ. Από τους καλύτερους του γηπέδου.  Γέμισε την μεσαία γραμμή και λειτούργησε πολύ καλά και στο πρέσινγκ πάνω στον αντίπαλο και στο δημιουργικό κομμάτι της ΑΕΚ. Έχει δώσει την ασίστ για το γκολ του Ανσαριφάρντ. Και γενικώς βγάζει πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν  πολλά χιλιόμετρα στο ματς. Κάλυπτε όλους τους χώρους και δεν σταματούσε να τρέχει. Όπως επίσης, πρέσαρε πολλές φορές σωστά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και βοηθούσε ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να κλέψει μπάλες. Με την μπάλα στα πόδια του είχε σωστές επιλογές, αλλά έκανε και κάποια λάθη.

Πέτρος Μάνταλος: Για μια ακόμα φορά έδειξε πως είναι ο παίκτης που από τα πόδια του, περνά όλο το παιχνίδι της ομάδας. Με πολλές πρωτοβουλίες και πάλι, με συνεχή κίνηση καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με σωστές επιλογές τις περισσότερες φορές, με την μπάλα στα πόδια. Έβγαλε σωστές πάσες αλλά εκείνο που του έλλειψε σ’ αυτό το ματς, ήταν το δικό του σωστό τελείωμα, η δική του σωστή εκτέλεση σε κάποιες φάσεις.

Μάρκο Λιβάγια: Άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ με εκτέλεση βγαλμένη από το γνωστό του εκτελεστικό… ρεπερτόριο. Στη συνέχεια πήρε πολλές πρωτοβουλίες και μπάλες στα πόδια του. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να είχε καλύτερες επιλογές ως προς την τελική του πάσα και έτσι να μην χαλάσουν καλές προοπτικές σε επιθέσεις για την ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κροάτης έκανε λάθη στην τελική πάσα, αλλά έβγαλε και κάποιες που ήταν έτοιμο γκολ, όπως στον Τάνκοβιτς που αστόχησε.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Σ’ ένα ακόμα ματς έδειξε πως έχει ποιότητα και κυρίως ικανότητα, να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έδωσε εξαιρετική ασίστ και μάλιστα με το κεφάλι, στο γκολ του Λιβάγια. Ενώ ήταν πολλές οι φορές που «χόρεψε» την άμυνα του Αστέρα. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει και αυτός  κάπως καλύτερα κάποιες φάσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να ήταν από τους παίκτες που είχαν ίσως την μικρότερη συμμετοχή στην καλή επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, παρόλο που αυτός ήταν που έχασε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία της ομάδας στο παιχνίδι. Όμως όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, ήξερε πώς να στείλει την μπάλα εκεί που έπρεπε, για να δώσει το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ήταν η πρώτη κίνηση του Καρέρα από τον πάγκο, για να δώσει φρέσκα πόδια στην επίθεση. Όμως ο Πορτογάλος φορ, μπήκε και πάλι έχοντας στο μυαλό του μόνο πως θα σκοράρει ο ίδιος και όχι πως θα σκοράρει η ομάδα. Εξ ου και σπατάλησε ευκαιρίες για να τελειώσει η ΑΕΚ νωρίς το ματς.

Αντρέ Σιμόες: Δεύτερη κίνηση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο, καθώς ο Καρέρα ήξερε πως με τον Σιμόες στο γήπεδο, θα «κλειδώσει» τη νίκη. Όπερ και εγένετο. Ο Πορτογάλος χαφ μπήκε φουριόζος στο τερέν, έβγαλε πάθος, ψυχή και ήταν παντού εκεί που τον χρειαζόταν η ομάδα, μέχρι το τέλος του ματς.

Νασίμ Χνιντ: Η κίνηση που έκανε ο Καρέρα στο φινάλε του παιχνιδιού, για να μπορέσει να δώσει ύψος στην άμυνα και δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες. Στο λίγο που έπαιξε ο Τυνήσιος, την δουλειά του την έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X