Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: «Αντί για 0-2… τουλάχιστον, πήγε με 1-1 στο ημίχρονο»

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: «Αντί για 0-2… τουλάχιστον, πήγε με 1-1 στο ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στην Τρίπολη και προηγήθηκε νωρίς με ωραίο τελείωμα του Μάρκο Λιβάγια. Και ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να είναι πιο άνετη, στην εκπνοή δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπαράλες.

Πλέον, το δεύτερο μέρος θα είναι κομβικό με την ΑΕΚ να «καίγεται» για το διπλό.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Απίστευτο! Η ΑΕΚ έχει εξαφανίσει τον Αστέρα στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου. Είναι πολύ δυνατή στο πρέσινγκ και στο πως δείχνει στον αντίπαλο σε κάθε μονομαχία ότι θέλει το ματς και θα το πάρει. Το γκολ του Λιβάγια της δίνει ανάσα για να μετουσιώσει την ξεκάθαρη υπεροχή της. Το 4-2-3-1 με τους χαφ και τους μπακ λειτουργεί πολύ καλά, με την ΑΕΚ να πρέπει να γίνει πιο ουσιαστική και κυνική για να πετύχει και άλλα γκολ. Και εκεί που έπρεπε να σκοράρει και δεύτερο γκολ, κατάφερε από το πουθενά και την αδυναμία του Τσιγκρίνσκι στο προσωπικό μαρκάρισμα να δεχθεί κεφαλιά σαν… πέναλτι και το 1-1 απρόσμενα. Τώρα καλείται να βρει τον τρόπο να αντιδράσει άμεσα. Είναι ξεκάθαρα καλύτερη από τον αντίπαλο της

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Αντί για 0-2… τουλάχιστον, πάει η ΑΕΚ στο ημίχρονο με 1-1. Με την ποιότητα να ξεκινάει στην ενδεκάδα και όχι… στον πάγκο, η ΑΕΚ μπήκε όπως αρμόζει σε μια ομάδα που στοχεύει στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο λεπτό χάνει ευκαιρία ύστερα από προσωπική ενέργεια ο Καρίμ, στο 7ο γίνεται καθαρό πέναλτι πάνω στον Τάνκοβιτς και στο 13’ σκοράρει ο Λιβάγια από στρώσιμο του Τάνκοβιτς. Εξαιρετική κυκλοφορία, πάσες με τη μία μπροστά, αλλά θα έπρεπε να έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» το 0-2. Αντί αυτού, η «Ένωση» δέχτηκε γκολ στην πρώτη απειλή των γηπεδούχων. Αν είναι δυνατόν. Η ΑΕΚ πρέπει να μπει ξανά δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη. Για το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Τάνκοβιτς που δεν… είδαν, ούτε ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Γκορτσίλας (VAR), αμφότεροι από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, τι να πει κανείς…

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Απίστευτο πως με αυτή την εμφάνιση η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη. Φυσικά πλήρωσε τις πολλές σπαταλημένες καλές προϋποθέσεις για ένα ακόμη γκολ, ενώ υπάρχουν για μένα και δύο φάσεις που μπορεί να ζητά πέναλτι. Του Τάνκοβιτς είναι η πιο κραυγαλέα στην αρχή, αλλά και στο 37΄στην κομπίνα σε φάουλ, ο Ινσούα δεν κόπηκε καθαρά από τον αμυντικό. Δυστυχώς μια σέντρα ένα γκολ, με τον Μπαράλες να παίρνει την ταυτότητα του Τσιγκρίνσκι, σε μια κλασική φάση απόλυτης ακινητοποίησης της άμυνας της ΑΕΚ. Τώρα μπλέξαμε, ας ελπίσουμε πως δεν θα τους πάρει από κάτω ψυχολογικά. Δεν υπάρχει κάτι κακό να πεις για την ομάδα κι αυτό είναι που σε τρελαίνει περισσότερο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Η ΑΕΚ έχει κάνει ένα από τα καλύτερα φετινά της ημίχρονα. Και θα έπρεπε να έχει καθαρίσει το ματς. Μακάρι να μην πληρώσει την αστοχία της στην επίθεση αλλά και το γεγονός πως δεν πήρε και πάλι ένα πέναλτι μαρς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, πίεσε ψηλά, έκανε φάσεις, με κινητήριους άξονες την τριάδα Τάνκοβιτς, Σάκχοφ, Μάνταλου. Πέτυχε ένα γκολ, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα. Στην μπάλα όμως, αρκεί μια στιγμή αδράνειας για να γίνει το κακό. Και σα να μην έφτανε αυτό, Παπαδόπουλος και Γκορτσίλας μάσησαν το πέναλτι του Τάνκοβιτς.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ έχει κάνει ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονά της, αλλά και πάλι από μία και μόνο φάση «πληγώνεται». Φυσικά τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έχει παίξει και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος στη φάση του 7′ αντί να καταλογίσει πέναλτι δείχνει παίζεται και ο Γκορτσίλας στο VAR του «επιβεβαιώνει» πως δεν πρέπει να καταλογίσει την παράβαση!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X