Μαραντόνα: Ερευνάται ως αιτία θανάτου η «ανθρωποκτονία»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Εκεί θα δείτε απόψε το απόλυτο ντοκιμαντέρ της ζωής του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο γιατρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για εγκληματική αμέλεια αναφορικά με τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατηγορείται ο γιατρός του Λεοπόλδο Λούκε.

Η αστυνομία ερευνά ήδη το σπίτι του γιατρού αναζητώντας στοιχεία για το πως κινήθηκε τη μοιραία μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί ο Λεοπόλδο Λούκε, γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας, όπως αναφέρει η Marca.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει από την επομένη του θανάτου του Μαραντόνα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του και συγκεκριμένα από τις δύο κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα, οι οποίες αμφισβήτησαν το κατά πόσο ο πατέρας του δεχόταν τη σωστή φαρμακευτική αγωγή. Μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το νοσηλευτικό προσωπικό αναφορικά με τις εντολές που είχε δεχτεί, ήρθε σήμερα (29/11) στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του Λεοπόλδο Λούκε στα επείγοντα.

Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον καλεί ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα όταν αυτό έφτασε, να είναι ήδη νεκρός ο Μαραντόνα. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σπίτι του Λούκε και διεξάγει έρευνα για περαιτέρω στοιχεία, έχοντας συλλάβει τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X