Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να κυριαρχεί -Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για το συμβόλαιο»

Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να κυριαρχεί -Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για το συμβόλαιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα αλλά και το συμβόλαιό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αλμάνης μίλησε για την ήττα από τη Ζόρια, το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, το οποίο λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με τη Ζόρια: «Υπάρχει στεναχώρια μετά την ήττα από τη Ζόρια, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ οφείλει πάντα να κυριαρχεί και να πρωταγωνιστεί. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να αντιστρέψουμε λιγάκι την όλη κατάσταση. Να φανούμε ανταγωνιστικοί για το γόητρο της ομάδας και για το δικό μας και από εκεί και πέρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε Κύπελλο και πρωτάθλημα».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Η Τρίπολη είναι μια αξιόλογη ομάδα με ευυπόληπτους ποδοσφαιριστές. Πάντα ανταγωνιστική. Θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Οσον αφορά του συμβόλαιό του ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης τόνισε: «Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και η συνέχεια θα δείξει», ενώ για την επιστροφή του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ υποστήριξε: «Πάντα είναι ωραίο να βοηθάς την ομάδα σου να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι πάντα προετοιμασμένος να αξιοποιήσω τον χρόνο συμμετοχής που θα μου δοθεί και να το απολαύσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X