Ενας 19χρονος δηλώνει γιος του Μαραντόνα και ζητάει εκταφή για τεστ DNA

«Παρελθόν» από την Χιμνάσια ο Μαραντόνα
Photo Credits: INTIME

Πρόκειται για τον Σαντιάγο Λάρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας 19χρονος υποστηρίζει ότι είναι γιος του Ντιέγο Μαραντόνα και ζητάει την εκταφή του για να γίνει εξέταση DNA!

Πρόκειται για τον Σαντιάγο Λάρα, ο οποίος είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποδείξει ότι είναι παιδί του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί με αυτό το αίσθημα» είχε πει το 2016 ο Λάρα.

«Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».
lara

Ο 19χρονος έχασε τη μητέρα του το 2006. Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει επίσημα πέντε παιδιά, ενώ ακόμα έξι έχουν κατά καιρούς ισχυριστεί ότι είναι παιδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X