ΑΕΚ: Επίσημη πρόταση στη Πρίστινα να διεξαχθούν και τα δύο ματς στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Ξεκουράζει Ουγκάλντε, επιστρέφει ο Κεδέρης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε και επίσημα πρόταση στην Πρίστινα προκειμένου να διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια του EHF European Cup στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κλήρωση για τον τρίτο γύρο του EHF European Cup με την Πρίστινα στην ΑΕΚ υπήρχαν σκέψεις για να προτείνουν στην ομάδα του Κοσόβου έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στην Αθήνα.

Η σκέψη αυτή έγινε και πράξη με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να προτείνουν και επίσημα στην Πρίστινα προκειμένου τα δύο ματς στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Στις τάξεις της ΑΕΚ περιμένουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη απάντηση εκτιμώντας πως θα είναι θετική. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο τότε και τα δύο ματς αναμένεται να διεξαχθούν το διήμερο 19-20 στο γήπεδο της ΑΕΚ.  Ήδη ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας μαζί με τους συνεργάτες του έπιασαν δουλειά προκειμένου να μελετήσουν καλά τον αντίπαλο και να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Σίγουρα τους προβληματίζει η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών ωστόσο κάνουν ότι καλύτερο για να είναι οι παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X