«Μάχη» ΠΑΟΚ-Αρη για το ποιος ήταν και είναι «παράρτημα» του Ολυμπιακού!

Οι οπαδοί του Αρη «τρολάρουν» εκείνους του ΠΑΟΚ με τις... ευχές για τον Ολυμπιακό

Μια μονομαχία για την... φιλία του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανεπανάληπτη αγωνία ζήσαμε όλοι στον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Ντέρμπι με… σκληρές άμυνες. Μπορεί και όχι. Οπως και να έχει, η ουσία είναι πως προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν μπροστά στα μάτια μας.

«Ντόρος» έγινε με το πανό που σηκώθηκε στις κερκίδες του Χαριλάου πριν τον χθεσινό αγώνα. Ηταν ένα πανό που κρατούσε από τον αγώνα μπαράζ του 1980 που έγινε στον Βόλο μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού με έπαθλο το πρώτο επαγγελματικό Πρωτάθλημα και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν σταθεί στο πλευρό των Πειραιωτών και μάλιστα είχαν υψώσει σχετικό πανό. Σαράντα χρόνια μετά, οι οπαδοί του Άρη θέλησαν να υπενθυμίσουν τι είχε συμβεί τότε στον Βόλο και δημιούργησαν μια πιστή αντιγραφή.

Διακρίνεται μια προσπάθεια των φίλων του Αρη -και του οργανισμού της ομάδας γενικότερα- να αποτάξουν από πάνω τους την αδιαμφισβήτητη «φιλία» με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και φίλοι της ομάδας τους έχουν πάρει χαμπάρι πάντως και ζητούσαν «λίγη τσίπα» χθες βράδυ μετά την 10η σερί ήττα από την ομάδα του Πειραιά. 

Από την άλλη, υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Αρχικά ευχόταν στον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Μετά έκανε… φιλίες. Στη συνέχεια προσπάθησε και ακόμα προσπαθεί να μπει στα «παπούτσια» του με τον έλεγχο της διαιτησίας για να γίνει ο «χαλίφης στη θέση του χαλίφη» και τώρα δείχνει με το δάκτυλο τον Αρη. Κανείς μας άλλωστε και την περιβόητη συνάντηση στο Sofitel… Η υποκρισία των ομάδων της Θεσσαλονίκης, «φωνάζει» από μακριά. Τουλάχιστον γελοιοποιούνται μόνοι τους.

Και στην μέση ο νεαρός Σιαμπάνης. Ο τερματοφύλακας που… μπήκε γκολ, πριν μπει η μπάλα γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X