Λιβάι Γκαρσία: Τι έχει συμβεί με την επιστροφή του -Φτάσαμε στους 2 μήνες από το Περιστέρι

Λιβάι Γκαρσία: Τι έχει συμβεί με την επιστροφή του -Φτάσαμε στους 2 μήνες από το Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα έχουν προκύψει με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και την επιστροφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη αγωνία αλλά παράλληλα και προβληματισμός για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στις 4 Οκτωβρίου στο Περιστέρι. Ο Γκαρσία υποβλήθηκε στις 5 Οκτωβρίου σε μαγνητική τομογραφία, η οποία «έδειξε» θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους στο αριστερό πόδι. Η αποθεραπεία του υπολογιζόταν στις έξι με οκτώ εβδομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός υπολογισμός… πέφτει μέσα. Αλλά το λάθος έγινε εν συνεχεία, όταν και υπήρχαν εκτιμήσεις από το εσωτερικό της ΑΕΚ ότι θα μπει ο 23χρονος εξτρέμ νωρίτερα, κερδίζοντας τον χρόνο. Μία ανάγκη σε πολλά επίπεδα να φανεί ότι μπαίνει νωρίτερα και ότι έγιναν όλα σωστά στο μίνιμουμ του χρόνου επιστροφής. Και αυτό διότι είχε παρθεί το ρίσκο όταν αποκτήθηκε και μπήκε αμέσως παρότι είχε πρόβλημα με τον δικέφαλο. Και τελικά το «πλήρωσε» με θλάση.

Την Πέμπτη συμπληρώνεται το δίμηνο

Ετσι, οι εκτιμήσεις ότι θα μπει στην αποστολή με Λάρισα, εν συνεχεία με Ζόρια και τώρα με Αστέρα Τρίπολης έπεσαν… έξω. Τώρα έχει μπροστά του για το παιχνίδι με την Μπράγκα την Πέμπτη, όταν το ημερολόγιο θα γράφει 3 Δεκεμβρίου. Δηλαδή, δύο μήνες από τον τραυματισμό του.

Το τελευταίο διάστημα ο Λιβάι Γκαρσία συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, έδειξε καλά σημάδια, αλλά επουδενί δεν μπορούσε να μπει να αγωνιστεί και αυτό διότι ο τρόπος που αγωνίζεται και η ένταση που βάζει δεν χωρά… νέα ρίσκα. Παράλληλα έκανε και ενδυνάμωση για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Τώρα τίθεται το ερώτημα αν θα μπει με την Μπράγκα για να πάρει χρόνο ή να στοχεύσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα τον έχουν μεγάλη ανάγκη για να διαφοροποιηθεί και ο τρόπος ανάπυξης και απειλών στην αντίπαλη εστία. Εκεί που ο Λιβάι Γκαρσία είναι το μεγάλο… στοίχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X