Super League: Στη Λαμία δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ -Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός

Super League: Στη Λαμία δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ -Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η δράση στην 10η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δράση στην 10η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια σήμερα.

Μετά χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην Αρη με 2-1 που τον έφερε μόνο στη κορυφή, αλλά και την «λευκή» ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Αρη, σήμερα η αγωνιστική περιλαμβάνει 4 αγώνες.

Η αρχή γίνεται στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό. Με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του και μετά από δύο σερί ήττες, οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα. Ενώ, από την άλλη οι Αγρινιώτες με τον Τραϊανό Δέλλα ξανά στον πάγκο τους, έρχονται στην Αθήνα για να κάνουν την έκπληξη.

Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Βόλου, θέλει να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στην Κρήτη υποδεχόμενος των ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη από την άλλη, παρότι έχει δείξει εξαιρετική εικόνα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, της λείπουν οι βαθμοί και στο «Γεντί Κουλέ» θα παλέψουν για το διπλό.

Λίγο μετά την σέντρα στην Κρήτη, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας, με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει να ανεβάσει και τα στάνταρ στην απόδοσή της καθώς η πληθώρα των νικών που έχει πάρει ως τώρα είναι… μετά πυρός και σιδήρου. Οι Φθιώτες από την πλευρά τους δεν έχουν ξεκινήσει καλά φέτος και καλούνται να κάνουν την καλύτερη εμφάνισή τους ως τώρα.

Τέλος, η αγωνιστική δράση της ημέρας κλείνει με τον αγώνα της Τρίπολης, όπου ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος μετά την πολύ βαριά ευρωπαϊκή του ήττα ψάχνει ανάκαμψη και αν θέλει να συνεχίσει στις… ράγες της διεκδίκησης του πρωταθλήματος θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το «Θ. Κολοκοτρώνης». Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα ως τώρα, όμως τρέχει ένα αρνητικό σερί με τον Σέρβο τεχνικό να παίζει και για την θέση του απόψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X