Europa League: Που παίζουν σήμερα Μπράγκα, Ζόρια

Europa League: Που παίζουν σήμερα Μπράγκα, Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Το πρόγραμμα των ομάδων του ομίλου της ΑΕΚ στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Ζόρια για το Europa League, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο μετά την ισοπαλία της Λέστερ με την Μπράγκα διατηρεί ακόμα ελπίδες.

Σήμερα ρίχνονται στη μάχη των εγχώριων πρωταθλημάτων η Ζόρια και η Μπράγκα με την Λέστερ να παίζει αύριο για την Premier League.

Αρχικά, στις 14:00, η Ζόρια μετά την νίκη επί της Ενωσης στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μινάι για την 11η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος με την ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ στο Europa League να βρίσκεται στην 9η θέση.

Στη συνέχεια, η επόμενη αντίπαλος του Δικεφάλου στην Ευρώπη, Μπράγκα υποδέχεται στις 22:00 την Φαρένσε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης.

Τέλος, η Λέστερ παίζει αύριο στις 19:30 στην έδρα της απέναντι στην πολύ κακή φέτος, Φούλαμ για την 10η αγωνιστική της Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X