Πέρυσι η ΑΕΚ... αναστήθηκε στην Τρίπολη με «παντελονάτο» διπλό! (VIDEO)

Πέρυσι η ΑΕΚ... αναστήθηκε στην Τρίπολη με «παντελονάτο» διπλό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

H AEK παίζει σήμερα στην Τρίπολη σε μια δύσκολη συγκυρία, όπως και πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου η παράδοση λέει πως δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Κολοκοτρώνης» σε μια δύσκολη για εκείνη συγκυρία.

Με τον Νίκο Κωστένογλου μόλις να έχει φτάσει στην τεχνική ηγεσία της Ενωσης και αμέσως μετά το διπλό που δεν έφερε πρόκριση στην Τραπεζούντα, ο Δικέφαλος ήθελε πάση θυσία νίκη καθώς στην πρεμιέρα η ομάδα του Καρντόσο είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Ξάνθη. Ετσι και φέτος, μετά το ισχυρό χαστούκι από την Ζόρια, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν περιθώρια να… μην νικήσουν.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Λουίς Φερνάντεθ, η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Ολιβέιρα στο 15′ και προηγήθηκε στο 68′ με σουτ του Λιβάγια, όταν ο Κροάτης ανέβηκε στα κάγκελα αλά Ντέμης πανηγυρίζοντας. Οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι στο 73′ και το αξιοποίησε ο Μπαράλες για να κάνει το 2-2. Ομως η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Σιμόες στο 90’+2′ πήρε τη νίκη με σκορ 3-2.

 

Τα ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης πέρυσι

Στον δεύτερο αγώνα για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 έστω και αν δυσκολεύτηκε στο τέλος με τον Τσιντώτα να κάνει μια θεαματική επέμβαση δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του Καρέρα.

Οσον αφορά στα ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στην Τρίπολη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Ενώ στον επαναληπτικό ο Δικέφαλος πήρε άνετα την πρόκριση με 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X