Τα παιδιά από τα Βόρεια!

Τα παιδιά από τα Βόρεια!

Ο Γκρανκάσας βλέπει τους διαιτητές στο ματς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και…τρέμει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω που ηρεμήσαμε από το θρίλερ του Χαριλάου, ξανά στο άγχος για την ΑΕΚ. Τόση ένταση, τόσο σασπένς, τέτοια αγωνία για το ποιος θα είναι ο νικητής στη γιγαντομαχία του Αρεως με τον λαοφιλή Ολυμπιακό. Οποιος πει ξανά κακή κουβέντα, θα του ρίξω πιπέρι στο στόμα και θα τον βάλω να γράψει 7.500 φορές, πως ο Θόδωρος είναι Αρειανός και μόνο. Όχι άλλες σκιές, όχι αμφιβολίες για την κρυστάλλινη, πανάξια, τσαμπουκαλεμένη νίκη της αρμάδας του Βαγγέλη.

Η σατανική… σύμπτωση που ακολουθεί την ΑΕΚ

Πάμε στα φρέσκα φρούτα. Η ΑΕΚ πάει στην Τρίπολη να παίξει, με διαιτητές που κατά σατανική σύμπτωση, έρχονται όλοι από τη Βόρεια Ελλάδα. Από Μακεδονία ο Παπαδόπουλος που σφυρίζει το ματς, από Μακεδονία ο Γκορτσίλας που θα βρίσκεται στο VAR, από Μακεδονία και ο πρώτος βοηθός, Νικολαϊδης. Πως θα παίξουν την ΑΕΚ; Θα έρθουν επηρεασμένοι από το κλίμα; Από όσα ακούνε και όσα τους μεταφέρουν κάθε εβδομάδα;

Αλλά τι να πει κανείς και για τον Γρατσάνη, 4ο στην αναμέτρηση; Το πουλέν από τα Τρίκαλα, έχει γνωστό βίο και πολιτεία. Στην ΑΕΚ πολλές φορές «έβραζαν» κατά το παρελθόν με την παρουσία του σε παιχνίδια, όπως το προ διετίας ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπου υπήρξε εκτός φάσης χτύπημα του Γκονζάλες στον Μάνταλο που έμεινε ατιμώρητο.

Ροδοπέταλα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Την ίδια στιγμή, ο δρόμος του ΠΑΟΚ στη Λαμία δείχνει σπαρμένος με ροδοπέταλα. Από αυτά που πετά συχνά πυκνά ο Μανούχος. Αλλωστε, δεν είναι ψέμα, ότι – ειδικά την περυσινή περίοδο – ο Μανούχος ήταν ο πλέον σταθερός διαιτητής στα ματς του ΠΑΟΚ. Οπου υπήρχε δύσκολη αποστολή, ο Μανούχος ήταν εκεί. Και σα να μην αρκεί ο Μανούχος, στο VAR θα βρίσκεται ο γνωστός Καμπουράκης. Ξέρετε, εκείνος που πρωταγωνίστησε σε αγώνες με ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελεσμάτων την περασμένη περίοδο.

Για να δούμε τι θα βγάλει απόψε η διαιτητική τράτα…

Εμείς εδώ θα είμαστε να τα καταγράψουμε.

Ο Γκρανκάκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X