ΑΕΚ παίξε την μπάλα που ξέρεις -Ματς «φωτιά» στην Τρίπολη! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ παίξε την μπάλα που ξέρεις -Ματς «φωτιά» στην Τρίπολη! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη με μόνο... ένα αποτέλεσμα στο κάδρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς δίχως… αύριο είναι το σημερινό για την ΑΕΚ!

Μπορεί να είμαστε ακόμα νωρίς στη χρονιά. Μπορεί στο πρωτάθλημα η Ενωση να έχει 5-1-1, όμως μετά από μια τόσο βαριά ήττα όπως ήταν αυτή από την Ζόρια για το Europa League, τα περιθώρια είναι στενά. Ετσι, για την ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης απόψε (19:30, Novasports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, εύκολα ή δύσκολα, πρέπει να φύγει με το διπλό από το «Θ. Κολοκοτρώνης» για να δείξει πως μπορεί να ανακάμψει έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει τόσο τον Πέτρο Μάνταλο διαθέσιμο -που απουσίασε με τους Ουκρανούς- όσο και τον Κρίστιτσιτς που έλειψε από τον αγώνα με την Λάρισα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με την πλάτη στον τοίχο και τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του να μαυρίζουν απότομα, ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει σήμερα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στην τελευταία του δοκιμή στην προπόνηση του Σαββάτου, «έδειξε» σχήμα 4-2-3-1 με όλα τα… βαριά χαρτιά στην επίθεση. Κάτω από τα γκολπόστ θα επιστρέψει ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά το άσχημο ντεμπούτο του Αθανασιάδη, με τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Ινσούα στα άκρα. Εν τη απουσία του Λόπες, ο μοναδικός αριστερό μπακ είναι ο Αργεντίνος. Ενώ, στο κέντρο της άμυνας, δοκίμασε το δίδυμο Τσιγκρίνσκι-Νεντελτσεάρου.

Οσον αφορά στο κέντρο, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα δώσει ξανά το παρών σε αγώνα πρωταθλήματος έχοντας στο πλευρό του τον Γεβγέν Σάκχοφ ώστε να πάρει ανάσες ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα κινείται ελεύθερα σε ρόλο «10αριού». Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ στα δύο άκρα θα είναι ο Τάνκοβιτς με τον Λιβάγια ως τα πιο βαριά χαρτιά της αιχμής του δόρατος.

Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την ΑΕΚ στο γήπεδό του. Η μοναδική απουσία για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι ο Λουίς Φερνάντεθ. Ο Σέρβος προπονητής, μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και θέλει με ένα δυνατό αποτέλεσμα να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Ο διαιτητής του Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας θα να είναι ο ρέφερι στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Βοηθοί του θα είναι οι Νικολαϊδης και Νικολοκάκης και 4ος θα είναι ο Γρατσάνης. Στο VAR θα είναι ο Γκορτσίλας και AVAR ο Μωησιάδης.

Το enwsi.gr θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση στην Τρίπολη, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X