Μόλις 84.000 ευρώ στον λογαριασμό του είχε ο Μαραντόνα

Μόλις 84.000 ευρώ στον λογαριασμό του είχε ο Μαραντόνα
Photo Credits: INTIME

Στον λογαριασμό του βρέθηκαν μόλις 84.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν από τους κορυφαίους όλων των εποχών, κερδίζοντας εκατομμύρια. Όμως στον λογαριασμό του βρέθηκαν μόλις 84.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα « Corriere della Sera» μετά τον θάνατο του, βρέθηκαν στο λογαριασμό του μόλις 84.000 ευρώ, με το άρθρο να κάνει λόγω για ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την γενναιοδωρία του για να κερδίσουν χρήματα και ουσιαστικά έτσι να «εξαφανιστεί» η περιουσία του.

Ο Άντζελο Πιζάνι, δικηγόρος που βοήθησε τον Μαραντόνα στην μάχη με τις μακροχρόνιες κατηγορίες φοροδιαφυγής στην Ιταλία τόνισε: «Έζησε πλουσιοπάροχα και ήταν πολύ γενναιόδωρος. Αν θέλετε να μάθετε πού πήγαν τα χρήματά του, μιλήστε με τους ανθρώπους που τον περιβάλλον και τον χρησιμοποίησαν. Δεν είχε ποτέ περισσότερα από 100 ευρώ στην τσέπη του. Αν κάποιος ήθελε χρήματα, ο Ντιέγκο του έδινε».

Βέβαια στην κατοχή του ο Μαραντόνα είχε πολλά ακίνητα κυρίως στο Μπουένος Άιρες, έξι πολυτελή αυτοκίνητα, επενδύσεις στην Κούβα και την Ιταλία αλλά και συμβόλαια δικαιωμάτων εικόνας που θα παραμείνουν σε ισχύ ακόμη και μετά τον θάνατό του σύμφωνα η Corriere della Sera, η οποία αναφέρει πως η περιουσία του Μαραντόνα εκτιμάται στα 170 εκ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X