Εξαλλοι οι φίλοι του Αρη για τη 10η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό: «Λίγη τσίπα...» (ΦΩΤΟ)

Εξαλλοι οι φίλοι του Αρη για τη 10η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό: «Λίγη τσίπα...» (ΦΩΤΟ)

Οι φίλαθλοι του Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 10η αγωνιστική για να σπάσει το αήττητο στο πρωτάθλημα (έστω και μετά από 8 παιχνίδια). Ο Άρης φιγουράρει στην δεύτερη θέση της Super League και πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας του.

Γιατί λοιπόν έχει σηκωθεί τόση σκόνη, ειδικά στις τάξεις των οπαδών του, μετά το 1-2 από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν κάνει κανείς μία βόλτα στα social media των κιτρινόμαυρων, θα δει ένα μεγάλο κύμα οργής, με πολύ βαριές εκφράσεις κατά παντός υπευθύνου.

Η 10η συνεχόμενη ήττα από τους ερυθρόλευκους κυριολεκτικά έβαλε μπουρλότο στους οπαδούς των Θεσσαλονικέων, που καταφέρονται με πολύ σκληρά λόγια, κυρίως κατά του ιδιοκτήτη του Άρη, Θεόδωρου Καρυπίδη, τον οποίο κατηγορούν ανοιχτά για τις «φιλικές» σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναρτήσεις στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X