Premier League: «Πεντάρα» της Μάντσεστερ Σίτι στην Μπέρνλι

Premier League: «Πεντάρα» της Μάντσεστερ Σίτι στην Μπέρνλι
Photo Credits: INTIME

Εύκολο απόγευμα για τη Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολο απόγευμα για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν αντιμετώπισε στο «Ετιχάντ» κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μπέρνλι (5-0), για την 10η αγωνιστική της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πέπ Γκουαρντιόλα ήταν ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League αγωνίστηκε με τους: Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας (63′ Γκαρσία), Μεντί, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Ρόντρι (46′ Φερναντίνιο), Ζεσούς, Τόρες (67′ Φόντεν) και Μαχρέζ.

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ, πλήρωσε τη μέτρια αγωνιστικά εμφάνιση της και δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μπράιτον (1-1). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 60ο λεπτό, αλλά στις καθυστερήσεις οι «γλάροι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, με πέναλτι του Γκρος. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπράιτον είχε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 20′, αλλά ο Νιλ Μοπέ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X