ΑΕΚ: Η τελευταία δοκιμή Καρέρα για Τρίπολη -Τα πρόσωπα και το σύστημα

ΑΕΚ: Η τελευταία δοκιμή Καρέρα για Τρίπολη -Τα πρόσωπα και το σύστημα
Photo Credits: INTIME

Οσα δοκίμασε ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και τις πειστικές εμφανίσεις στην Τρίπολη την Κυριακή (19:30, NS1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), απέναντι στον Αστέρα για την 10η αγωνιστική της Super League. Ο Μάσιμο Καρέρα, από την πλευρά του, οφείλει να δώσει απαντήσεις και θα επιστρέψει στις… σταθερές με την ελπίδα πως το πλάνο του θα βγει και η Ενωση θα πάρει το διπλό στην Αρκαδία.

Το θετικό για εκείνον είναι πως σε αντίθεση με το ματς με την Ζόρια, θα έχει στην διάθεσή του τον αρχηγό, Πέτρο Μάνταλο, που για ακόμα μια φορά φάνηκε πόσο σημαντικός είναι για την δημιουργία της Ενωσης. Με εκείνον στον αγωνιστικό χώρο, τα χέρια του τουλάχιστον δημιουργικά… λύνονται.

Η δοκιμή του Καρέρα ενόψει Τρίπολης

Στην τελευταία του δοκιμή στην προπόνηση του Σαββάτου, «έδειξε» σχήμα 4-2-3-1 με όλα τα… βαριά χαρτιά στην επίθεση. Κάτω από τα γκολπόστ θα επιστρέψει ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά το άσχημο ντεμπούτο του Αθανασιάδη, με τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Ινσούα στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας, δοκίμασε το δίδυμο Τσιγκρίνσκι-Νεντελτσεάρου.

Οσον αφορά στο κέντρο, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα δώσει ξανά το παρών σε αγώνα πρωταθλήματος έχοντας στο πλευρό του τον Γιεβγέν Σάκχοφ, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα κινείται ελεύθερα σε ρόλο «10αριού». Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ στα δύο άκρα θα είναι ο Τάνκοβιτς με τον Λιβάγια ως τα πιο βαριά χαρτιά στα άκρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X