Καρέρα: «Είχα την τιμή να αντιμετωπίσω και να ανταλλάξω φανέλες με τον Μαραντόνα»

Μάσιμο πάρ’ το αλλιώς γιατί…
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε φτωχότερο τον κόσμο του ποδοσφαίρου την περασμένη Τετάρτη. Η απώλειά του στοίχισε τους πάντες, με τον Μάσιμο Καρέρα να δηλώνει σήμερα πως είχε την τιμή να αντιμετωπίσει τον «Ντιεγκίτο», ενώ μάλιστα είχε καταφέρει να ανταλλάξει και φανέλες μαζί του.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στο Novasports για τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. «Ήταν ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ήταν η ουσία του ποδοσφαίρου.

Ο Μάσιμο Καρέρα θυμάται την πρώτη φορά που είδε στο γήπεδο τον Αργεντινό: «Η πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα ήταν με τη Πεσκάρα τον Αύγουστο του 1985. Ήταν εντυπωσιακό να τον βλέπεις στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, ακόμα και 3 και 4 παίκτες δεν μπορούσαν να τον ανακόψουν» και συνέχισε για την εμπειρία με τη Μπάρι, με την οποία τον αντιμετώπισε τέσσερις φορές στην καριέρα του και μάλιστα σε ένα ματς για το Coppa Italia τον είχε κερδίσει με 2-0 στις 24 Αυγούστου του 1988.

«Ήμουν τυχερός διότι σε ένα από τα μας που τον αντιμετώπισα με τη Μπάρι κατάφερα να αλλάξω φανέλα με τον Μαραντόνα. Μια φανέλα που έχω ακόμα και σήμερα στο σπίτι μου. Ήταν κάτι πραγματικά σπουδαίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X