ΑΕΚ: Στις 9 Δεκεμβρίου η κλήρωση για τους «32» του Futsal Champions League

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

Περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια ιστορική επιτυχία και πλέον περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της ελπίζοντας πως η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της θα συνεχιστεί.

Η «Ένωση» αναμένει την κλήρωση των «32» που θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2020, με τα 16 ζευγάρια που προκύπτουν να κοντράρονται σε νοκ άουτ αναμετρήσεις στις 12-17/01/2021. Η ΑΕΚ έχει ήδη δηλώσει ότι εφόσον κληρωθεί ως γηπεδούχος του αγώνα επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει την αναμέτρηση στην Αθήνα.

«Σήμερα ζήσαμε μια μοναδική επιτυχία ίσως την μεγαλύτερη σε συλλογικό επίπεδο για το ελληνικό Futsal αν συγκρίνουμε το ranking των 2 ομάδων ! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το προπονητικό team, την διοίκηση με πρώτο τον Κων/νο Μαρινάκη αλλά και στην Oli που για δεύτερη φορά διοργάνωσε άψογα αυτόν τον αγώνα. Περιμένουμε τώρα την κλήρωση στις 9/12 για να μάθουμε τη συνέχεια του ταξιδιού» αναφέρει η ανάρτηση του τμήματος Futsal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X