ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία, Λόπες στην Τρίπολη -Μέσα ο Ανσαριφάρντ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Χωρίς Γκαρσία, Λόπες στην Τρίπολη -Μέσα ο Ανσαριφάρντ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται αύριο να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και τις πειστικές εμφανίσεις κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για την 10η αγωνιστική της Super League. Μετά το στραπάτσο από τη Ζόρια τα περιθώρια έχουν στενέψει -και για τον Καρέρα- με την Ενωση να μην μπορεί να χάσει άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στην Τρίπολη, ο Ιταλός δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία που κρίνεται ανέτοιμος να αγωνιστεί και προφυλάσσεται, ενώ εκτός έμεινε και ο Ελντερ Λόπες που υπέστη κάκωση στο γόνατο στο ματς με τη Λάρισα την περασμένη Κυριακή. Από την άλλη, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στις αρχές της εβδομάδες. Στις αποστολές επιστρέφει ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που ήταν τιμωρημένος στο ματς με τη Λάρισα.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X