Premier League: Σόκαρε τη Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις η Μπράιτον (1-1)

Premier League: Σόκαρε τη Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις η Μπράιτον (1-1)
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ των πολλών αλλαγών βρέθηκε στιγμές μακριά από ένα σημαντικό διπλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ των πολλών αλλαγών βρέθηκε στιγμές μακριά από ένα σημαντικό διπλό όμως στο 93’ μέσω VAR, η Μπράιτον πήρε 2ο πέναλτι και πολύτιμο 1-1.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει μια super σημαντική εκτός έδρας νίκη εξαιτίας των απουσιών, όμως στο 93’ έπειτα από πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR, υπέστη απώλεια που τη φέρνει μόλις στο +1 από την Τότεναμ με ματς περισσότερο. Δύο φορές έστησαν την μπάλα στη βούλα οι γηπεδούχοι, δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ για τους Reds, που έχασαν με τραυματισμό και τον Τζέιμς Μίλνερ.

Δυνατά μπήκε η Μπράιτον και μπορεί να τα βάζει με την τύχη ή ίσως την ανικανότητά της για το ότι δεν άνοιξε το σκορ. Στο 10’ ο Κόνολι έφυγε στην κόντρα αλλά στο τετ-α-τετ με τον Αλισον πλάσαρε άουτ και στο 20’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχουδους. Ο Νίκο Γουίλιαμς έκανε καθαρό πέναλτι στον Κόνολι αλλά ο Μοπέ [3 λεπτά μετά έγινε αναγκαστική αλλαγή] από τη βούλα έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 34’ οι Reds νόμισαν ότι προηγήθηκαν καθώς ο Σαλάχ έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Ράιαν αλλά το VAR έδειξε ότι ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος και το πρώτο μέρος βγήκε με 0-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X