Καρέρα: «Η αποβολή του Σάκχοφ ανέτρεψε τα σχέδια μου με τη Ζόρια -Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Είναι μία συνέχεια πραγμάτων για Καρέρα...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα μετά την βαριά ήττα από την Ζόρια και πριν τον αγώνα στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το στραπάτσο που υπέστη από την Ζόρια την περασμένη Πέμπτη και να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και τις πειστικές εμφανίσεις απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αύριο στην Αρκαδία. Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στη Nova μίλησε για τα αίτια του… κακού από τους Ουκρανούς, αλλά και τον δρόμο που πρέπει να περπατήσει τώρα η ομάδα του.

«Έπαιξε ρόλο η αποβολή, μας στοίχισε πολύ. Είχα ετοιμάσει αλλαγές στο μυαλό μου, αλλά η αποβολή ανέτρεψε τα σχέδια μου. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω. Μπροστά μας είναι ένας σημαντικός και δύσκολος αγώνας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω μια… μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Σε ότι έχει να κάνει με την συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως ήταν μια καθιερωμένη συνάντηση όπως μετά από κάθε παιχνίδι. Η επιστροφή του Μάνταλου δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και επιλογών στον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε την επιστροφή του 4-2-3-1 ή 4-3-3 στον αγώνα με τον Αστέρα.

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα

Για το τι σκέφτεται για τον αγώνα με τη Ζόρια έχοντας πιο ήρεμο μυαλό πλέον: «Αυτό που σκέφτηκα ήταν σχετικά με την αποβολή. Ήμασταν άτυχοι. Είχαμε προετοιμάσει τον αγώνα όπως και στο πρώτο ματς. Ξέραμε ότι θα ήταν μια ποιοτική ομάδα που θα μας δυσκόλευε και είχαμε προετοιμαστεί όπως και στο πρώτο ματς. Ήμασταν άτυχοι στην αποβολή. Σκεφτόμουν να αλλάξω κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήρθε η αποβολή και μας τα έκανε όλα άνω – κάτω».

Για το πως επηρεάζει την ομάδα αυτή η ήττα στην Ευρώπη καθώς οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν μειωθεί: «Αυτή τη στιγμή δεν μας επηρεάζει. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και θα σκεφτούμε από αύριο μετά το ματς τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για τη συνομιλία του με τον Ίλια Ίβιτς την Παρασκευή στα Σπάτα: «Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, όπως κάθε φορά, είτε κερδίσουμε είτε χάνουμε μετά από κάθε αγώνα. Καθόμαστε και συζητάμε με τον Ίλια Ίβιτς».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι μια μάχη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή σε φυσική κατάσταση και μια ποιοτική ομάδα. Είναι και ένα γήπεδο που δυσκολεύει τον αντίπαλο, άρα θεωρώ πως θα είναι μια δύσκολη μάχη».

Για την επιστροφή του Μάνταλου και αν αυτό θα τον κάνει να αλλάξει το σχήμα σε 4-2-3-1 ή σε 4-3-3: «Ναι, όταν έχουμε τον Μάνταλο έχουμε αυτές τις επιλογές να κάνουμε γιατί μπορεί να παίξει και σαν χαφ πιο πίσω και σαν επιθετικό χαφ, άρα μπορούμε να έχουμε διάφορες επιλογές».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της συνέντευξη του Μάσιμο Καρέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X