Παναιτωλικός: Χωρίς Βάντερσον κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναιτωλικός: Χωρίς Βάντερσον κόντρα στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Αθήνα για την εκτός αναμέτρηση της Κυριακής (29/11 15:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ολοκλήρωσε το Σάββατο (28/11) ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να ξεκολλήσει από τα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους» δίχως τέσσερις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των «καναρινιών», δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση στις υπηρεσίες των Καρασαλίδη, Μαλή, Ματσόλα, αλλά και τον Βάντερσον που έμεινε εκτός λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό.

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας του Αγρινίου, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα, αυτή αποτελείται από τους: Κνετ, Μεντίνα, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μελίσσα, Σκιαδά, Τζανακάκη, Βέργο, Μεντόσα, Τσιγγάρα, Λιάβα Κωνσταντόπουλο και Γιάκολις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X