Παπαδόπουλος: «Εάν δείξουμε καλό πρόσωπο μπορούμε και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Παπαδόπουλος: «Εάν δείξουμε καλό πρόσωπο μπορούμε και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το ματς για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την ΑΕΚ.

Ο πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης των Αρκάδων στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο ίδιος κατά την βράβευσή του μίλησε για το βραβείο που παρέλαβε, αλλά και για το ματς με την ΑΕΚ.

«Είναι μισή χαρά γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει μιλώντας για την φετινή του αγωνιστική κατάσταση.

«Το αισθάνομαι. Είναι και θέμα ρέντας, να σε πάει λίγο το παιχνίδι. Αλλά με χαροποιεί ότι δείχνω ένα σταθερό πρόσωπο και μια σταθερότητα».

Για το ματς με την ΑΕΚ τόνισε: «Στόχος της ομάδας είναι να κάμψει μετά τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε και αν δείξουμε το πρόσωπο που μπορούμε σαν ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε τη νίκη».

Για το αήττητο σερί εντός έδρας: «Εϊναι κάτι αξιοσέβαστο και πρέπει να επεκτείνουμε το σερί»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X